Me Plus Logo for Website work-a-round_Wide

Palvelut & tuki

Koko avannematkasi ajan, me+ antaa
tukea, opastusta ja tuotteita tarpeidesi mukaan.

Enemmän kuin loistavia tuotteita — me+ antaa sinulle apuvälineitä ja neuvoja, joiden avulla voit tehdä elämästäsi avanteen kanssa itsesi näköistä.

Aluksi avanteen kanssa eläminen saattaa tuntua siltä, että koko elämäsi tulee muuttumaan. On normaalia tuntea monia tunteita ja kysymyksiä. Sinä et ole kuitenkaan yksin. Me+ -yhteisön avulla voimme ympäröidä sinut tuella, inspiraatiolla, oivalluksilla ja uusilla ideoilla, joiden avulla voit elää avanteen kanssa omilla ehdoillasi. Mielestämme avanteesi ei määrittele sitä, kuka sinä olet — sinut määrittelee mielenkiinnonkohteesi, harrastuksesi, ystäväsi ja läheisesi sekä kaikki ne asiat, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen. Me ConvaTecilla haluamme auttaa sinua palaamaan takaisin niiden asioiden pariin, joista nautit. 

Puhelin: 0800-179 797 (Ma-Pe, 8-16)

Sähköposti: avanne@convatec.com

me-plus-intro.jpg
me-plus-support.jpg

Tuemme sinua kaikissa
avanteenhoitoon liittyvissä kysymyksissäsi.

Avanteen kanssa elämiseen tottuminen vie aikaa - joskus voi olla hankala tietää mistä aloittaa. Me me+ asiakaspalvelun työntekijät tiedämme sinulla olevan kysymyksiä ja haluamme auttaa vastaamalla niihin. Tuki on vain yhden puhelinsoiton päässä. Sinulle tarkoitettu me+ tuki sisältää:

  • Tiimimme asiantuntevat tuotespesialistit ja asiakaspalvelumme

Liity me+ jäseneksi

Lue lisää avannetuotteistamme

Verkkosisältömme auttaa sinua elämässä avanteen kanssa.

On täysin luonnollista, että uusi elämäntilanne avanteen kanssa herättää kysymyksiä. Olemme tämän vuoksi keränneet rehellistä, neuvoa-antavaa ja jatkuvasti uudistuvaa verkkosisältöä, jota kutsumme nimellä me+ vastaukset. Se on suunniteltu antamaan sinulle nykyaikaisia ja moderneja ideoita kuinka voit tuntea olosi itsevarmaksi ja mukavaksi avanteesi kanssa. Sisältö on luettavissa kätevästi yhdestä paikasta, milloin ikinä sitä tarvitset. me+ vastauksista saat tietoa mm. seuraavista aiheista:

  • Avanteen hoito
  • Ohje avannepussin kiinnitykseen
  • Ravintoneuvoja ja ruokavaliovinkkejä
  • Elämä & tyyli

Tutustu elämään avanteen kanssa.

online resources.JPG
meplus-ret-tm.png
me+ auttaa sinua palaamaan niiden asioiden pariin, jotka tekevät sinusta sinut.

Liittymällä me+™ -jäseneksi, saat paljon tukea ja lisätietoja elämästä avanteen kanssa aivan kätesi ulottuville. Asiakaspalvelijamme ja tuotespesialistimme auttavat sinua tuotteisiin, elämäntapaan sekä ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Sinun ei tarvitse selvittää kaikkea yksin. Liity nyt ja anna meidän auttaa sinua palaamaan tekemään asioita, jotka tekevät juuri sinusta SINUT.